Agdirs løsninger for jordbruk, fører til mindre tid på kontoret

- Tor Helge Arnevik


Jeg har i lengre tid hatt en spennende dialog og et godt samarbeid med de dyktige folkene i Agdir. Mitt bidrag har vært å komme med innspill til hva som vil være nyttig å utvikle, for meg som bonde. Appen som nå er lansert gjør det mulig å legge inn skiftet én gang, direkte i mobilen. Jeg har alltid med meg telefonen, og da er det veldig effektivt å kunne gjøre dette arbeidet kun én gang. Jeg slipper dermed å sette meg ned foran PC´n om kvelden for å overføre notatene. Kontroller blir det flere og flere av, og da gjelder det å være i stand til å kunne dokumentere på en effektiv, sikker og god måte. Etter at jeg tok i bruk Agdir kan jeg skrive ut rapporter uten å måtte bruke unødvendig tid. Rapportene ligger klar for utskrift, og kontrollørene får det de etterspør uten at jeg trenger å gjøre annet enn å skrive det ut.

 

Tidsbesparelse i praksis

Agdir Varde gir meg verdifull informasjon om reell temperatur og fuktighet i jorda. Det beste med løsningen er at jeg kan lese av måltallene direkte fra min egen mobil. Jeg slipper å måtte dra ut med traktoren for å sjekke tilstanden. Det er tidsbesparelse i praksis. Jeg har alltid hatt gode rutiner med å legge inn forbruk av for eksempel sprøytemidler, men det har vært dobbeltarbeid ettersom jeg måtte overføre notatene manuelt. I dag registrerer jeg skiftet i Agdir Journal på mobilen, så snart jobben er gjort.

 

Mer tid til å være ute

Det er muligheten for effektivt å legge inn nøyaktig underlag til KSL jeg liker aller best med løsningen som Agdir leverer. Jeg trives, i likhet med de fleste bønder, best ute i naturen. Kontorarbeid er ikke det jeg foretrekker, men nå kan jeg gjøre kontorarbeidet ute. Appen er enkel i bruk, og jeg liker godt at løsningen som er utviklet er skreddersydd for mine behov. Agdir har gitt meg muligheten til å tilbringe mindre tid på kontoret, og jeg har som en følge av det fått mer effektive dager.


Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/HagbartContentPicker.cshtml)
Scroll down